Divider

Word (zaken)vriend van de Leemansmolen

De Leemansmolen is een waardevol historisch en cultureel monument. Om er voor te zorgen dat de molen veilig kan blijven draaien is er regelmatig onderhoud nodig. De molenaars verrichten klein onderhoud en bij grote reparaties moet de molenmaker worden ingeschakeld.

Daarnaast nemen wij onze educatieve functie in de gemeente serieus. De molen is per slot van rekening de enig overgebleven molen van de dertien die er ooit in de gemeente Twenterand stonden. Met onze Leskisten helpen we leerkrachten hun leerlingen bewust te maken van dit stukje historie van Twenterand.

Dit alles brengt kosten met zich mee. Kosten die de Stichting Leemansmolen niet alleen kan opbrengen en die lang niet altijd gedekt worden door fondsen of subsidies. Draag daarom uw steentje bij als Vriend van de Leemansmolen.

Word vriend van de Leemansmolen

Voor een minimale jaarlijkse bijdrage van 15,- euro. Je steunt daarmee het behoud van de Leemansmolen als beschermd monument. Elk voorjaar ontvang je de nieuwsbrief met het nieuws over de Leemansmolen in de brievenbus en een persoonlijke uitnodiging voor onze jaarlijkse Molendagen.

Word zakenvriend van de Leemansmolen

Voor een minimale jaarlijkse bijdrage van 100,- euro. Als welkomstgeschenk ontvang je een originele ets van de Leemansmolen, gemaakt door de Vriezenveense kunstenaar Hans Jansen. Ook vermelden we je bedrijfsnaam op onze website en ontvang je elk voorjaar de nieuwsbrief van de Leemansmolen in je brievenbus en een uitnodiging voor onze jaarlijkse Molendagen.

Vul het  Aanmeldformulier in en stuur of mail het ons retour.

De Stichting Leemansmolen heeft de ANBI-status. Lees hier meer over deze status en wat dit voor jouw gift kan betekenen.

Overzicht Leemansmolen ANBI 2021 (PDF)

Onze zakenvrienden

Onze sponsoren